VENYTTELYRYHMÄT JA KURSSIT

Jomon-Shindo® ohjaajakoulutus

Jomon-Shindo ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja oikeudet jomon-shindo -venyttelyryhmien ohjaamiseen sekä harjoitusten yksityisohjaamiseen asiakkaille.

Ohjaajan koulutus on myös perusta Shindon syventävälle kurssivaiheelle ja varsinaiselle, yhteensä kaksivuotiselle kouluttaja-hoitajakoulutukselle.

Kenelle

Koulutus sopii kaikille omasta ja läheisten hyvinvoinnista kiinnostuneille. Koulutus antaa myös oivan lisän jo tämän alan ammatteihin eli esimerkiski, hierojan tai hyvinvointiohjaajan tueksi ymmärtämään ihmisen kokonaisvaltaista terveyttä. Monet psykoterapeutit ovat saanet Shindosta avun itsehoitoon, eli keventeämään oman työ kuormaansa, mutta myös niin että he osaavat auttaa asiakkaiden hyvinvointia paremmin eteenpäin. Monet Shindo ohjaajat ovat koulutuksen jälkeen löytäneet itsensä innostuneena vaihtamassa alaa kokonaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita Shindosta mutta kiinnostusta ja kärsivällisyytta kuuntelemaan omaa kehoa.  Shindoa voi ohjata ja soveltaa kasvatus,-sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla. Se sopii monipuolisesti erilaisille ryhmille; ikäihmisten ohjaamiseen, lasten ja nuorten oppimisen tukemiseen, työyhteisöille, rentouttavaan TYHY-toimintaan ja terveyden tueksi. Shindo-ohjaaja voi toimia monella tavalla hyvinvoinnin edistämiseksi.
Ohjaaja voit ohjata erilaisia ryhmiä, workshopeja sekä antaa yksityistunteja ja pitää peruskursseja. Tyyli on aika vapaa, tärkeintä on että pysyt Shindo menetelmässä ja että et esimerkiski sekoita Shindoa ja jooga yhteen.

Kurssin sisältö

Ohjaajakoulutuksessa opetellaan perusvenytykset; niiden tukiotteet ja variaatiot ja tehdään omaan käyttöön tarkoitettuja hoitoharjoituksia. Koulutuksen aikana opitaan keskilinjaharjoituksia, löydetään eri variaatioita venytyksille ja omalle keholle sopivimmat tavat venytellä. Jomon-Shindo menetelmä on mielen ja kehon vuoropuhelun opettelua ja sen ymmärtäminen. Sen keskeisinä tavoitteina on yhdistää ihmisen ki eli elämänvoima, mieli ja keho toiminaan yhtenä kokonaisuutena.

Koulutuksen aikana rentouden kokemus syvenee. Opit, miten välität saman tunteen eteenpäin ryhmissä tai omassa lähipiirissäsi ja saat näin upean lisän omaan elämääsi.

Paikka

Ilopisaman Ian ja Lumoavan lepotila
Hollantilaisentie 32, 00330 Helsinki

Kesto

96 h (5 op) 15 lähipäivää + 1 näyttökoepäivä

Aloitus 6.7.2019 ja yksi koulutusviikonloppu / kuukausi.

Alustavat viikonloput ovat seuraavat, mutta niihin voidaan palata opiskelijoiden toiveesta.

 

Kurssimaksu

Koulutuksen hinta on 1500€ + alv. 24%, näyttökoe 124€ sekä todistusmaksu 250€.

Kurssipäivien hintaan sisältyy kahvit/teet + pientä purtavaa ja opetusmateriaalit.

Kouluttajat

Maria Hammarberg (Shindo-hoitaja ja -kouluttaja)
Susanna Poutanen (Shindo-hoitaja ja -kouluttaja, Kuratomi-method vastaava kouluttaja)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

ilopisama@gmail.com
p. 040 413 8024

 

Shindo – venyttelyryhmä