VENYTTELYRYHMÄT JA KURSSIT

Jomon-Shindo venyttelykurssi

Tule kokeilemaan hauskaa rentoutumista Shindon parissa!

Tämä lyhyt kurssi on tarkoitettu kaikille aikuisille, jotka ovat kiinnostuneet oman kehon hyvinvoinnista. Tunneilla tehdään hengitys-, tasapaino- ja keskilinjan vahvistamisen, rentoutumisen ja venyttelyn liikkeitä. Ohjaaja voi auttaa venytyksissä erityisillä tukiotteilla. Liikkeitä tehdään sekä yksin että parin kanssa. Shindon perusta muodostuu kuudesta meridiaanivenytyksestä. Kiinalaisen lääketieteen mukaan meridiaanit ovat energiakanavia, joita Shindon avulla voidaan tasapainottaa ja avata, mikäli energian kulku niissä on jostain syystä estynyt. Shindo voi tuoda mielenrauhaa, energisyyttä ja joustavuutta kiireiseen arkeen.

Milloin: Maanantaisin 16.1., 23.1., 30.1., 6.2., 13.2.2023 klo 18:30 – 20:00
Missä: Vänrikki Stoolin katu 1 D 36, 00100 Helsinki (Töölö)
Hinta: 100 €

mamashindo- Shindoa odottavalle äidille / Shindo för gravida

Oletko raskaana? Haluatko harjoitella ja saada kenties lisää kehotuntemusta?
Teemme jomon-shindo-venytyksiä jotka soveltuvat raskaana oleville, lantion alueen ”avausta”, sekä lopuksi rentoudumme kuumavesipullon avulla.
Mukaan mahtuu neljä naista joten ilmoittaudu pian!
Ilmoittautuminen: ilopisama@gmail.com
Milloin: Sunnuntaisin 5.2., 12.2., 19.2., 26.2., 5.3.2022 klo 18:30 – 20:00
Missä: Vänrikki Stoolin katu 1 D 36, 00100 Helsinki (Töölö)
Hinta: 100 € (sisältää teetarjoilun)
Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
ilopisama@gmail.com
p. 040 413 8024

Mamashindo – är ett koncept där vi gör strechningar som passar väntande mammor. Jag ordnar en fem gångers kurs där vi gör olika kroppskännedomsövningar, Jomon-Shindo tänjningar samt så avslutar vid med avslappningsövningar.

Det ryms fyra deltagare med.
Anmälning till: ilopisama@gmail.com

Jomon-Shindo peruskurssi

Peruskurssilla syvennetään jo venyttelyryhmissä opittuja asioita, mutta kurssi sopii mainiosti myös vasta-alkajille startiksi ja tutustumiskurssiksi lajiin.  Kurssi kestää 2 päivää. Suomen Kuratomi Jomon Shindo -yhdistys myöntää peruskurssiin osallistuneille kurssitodistuksen.

Shindo-peruskurssilla tutustutaan perusvenytyksiin ja tehdään rentoutusharjoituksia. Harjoitukset tehdään lattiatasolla tai voidaan soveltaa kullekin sopivaksi esim. tuolilla istuen. Kurssilla opitaan myös kunnioittavaa kosketusta ja opetellaan yksinkertaisia hoitotekniikoita (selkä, varpaat, hartiat) kotikäyttöön. Peruskurssi on mahdollisuus lepoon ja virkistymiseen.

Milloin: 12.2 ja 19.2.2023 klo 10:00 – 16:00 (12 oppituntia)
Missä: Vänrikki Stoolin katu 1 D 36, 00100 Helsinki (Töölö)
Hinta: 220 € (sisältää kurssitodistuksen)
Peruskurssin käynyt voi kahden vuoden sisällä hyväksilukea halutessaan yhden päivän Jomon-Shindo-ohjaajakoulutuksesta.

Jomon-Shindo ohjaaja

Kurssisisältöön kuuluu rentoutustekniikoita,  hengitysharjoituksia ja venytyksiä yksin ja parin kanssa. Siihen kuuluu myös hoitoharjoituksia selän ja hartioiden alueelle, sekä varpaille, jaloille ja käsivarsille. Hoitotekniikoita harjoitellaan  venytysten tukemiseen tarvittavan taidon oppimiseksi. Ohjaajan koulutus on myös perusta shindon syventävälle kurssivaiheelle ja varsinaiselle, yhteensä kaksivuotiselle kouluttaja-hoitajakoulutukselle.  Kurssilla harjoitellaan hoitotekniikoita yhdessä vastavuoroisesti. Harjoitukset ovat rentouttavia ja hoitavia. Harjoitukset ovat osa itsehoitoa ja ne on tarkoitettu kotihoitokäyttöön.

Ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja oikeudet Jomon-Shindo® –venyttelyryhmien ohjaamiseen ja harjoitusten ohjaamiseen asiakkaille, sekä peruskurssin järjestämiseen. Koulutus antaa myös oikeuden käyttää Shindo® -tavaramerkkiä kyseisen toiminnan mainostamisessa. Kurssin kesto on noin kaksi lukukautta, yhteensä 15 opetuspäivää.

Milloin: 23.3.2023, muut kurssipäivät sovitaan ensimmäisessä tapaamisessa.
Missä: Vänrikki Stoolin katu 1 D 36, 00100 Helsinki (Töölö)
Hinta: 2174€ sisältää todistuksen ja näyttökoemaksun