VENYTTELYRYHMÄT JA KURSSIT

Shindo – venyttelyryhmä

Kaipaatko hengähdystaukoa arkeen? Tai säännöllistä venyttelyryhmää, missä saat hyvää oloa ja hetken itsellesi?

Nyt on hyvä tilaisuus huolehtia omasta hyvinvoinnista jotta jaksaa talven yli!

Käytämme myös muita tekniikoita kuten kuumavesipullo (Yutampoa) ja Sonkyo – eli vapaasti käännettynä kyykkyvenyttelyä. Se on tehokas itsehoidollinen liikesarja, joka antaa kyytiä kireille takareisille ja turhalle stressille. Sonkyoon kuuluu kyykkyjä, jalkasarja ja mukavia tukiotteita. Palkinnoksi saa melkein uuden lantion ja huomattavasti kirkkaamat kasvot!

Tule kokeilemaan ja ihastumaan Shindon uusiin tuuliin!
Uutuutena Ruoholahdessa järjestän joka toinen perjantai 17.1.20 alkaen ohjattuja Shindo-venyttelytunteja. Jaalaranta 10:ssa klo 17:00 – 18:15
Kertamaksu: 15€
Kaikki 9 kertaa: 120€
(17.1, 31.1, 14.2, 28.2, 13.3, 27.3, 3.4, 24.4, 8.5)
Tila ei ole kovin iso joten mukaan mahtuu 5 henkilöä. Varaa oma paikkasi pian osoitteseen: ilopisama@gmail.com.
Tai sähköisestä ajanvarauksesta: https://vello.fi/cmh/

 

Shindo®-ohjaajakoulutus

Shindo-ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja oikeudet shindo-venyttelyryhmien ohjaamiseen sekä harjoitusten yksityisohjaamiseen asiakkaille.

Ohjaajan koulutus on myös perusta Shindon syventävälle kurssivaiheelle ja varsinaiselle, yhteensä kaksivuotiselle kouluttaja-hoitajakoulutukselle.

Kenelle

Koulutus sopii kaikille omasta ja läheisten hyvinvoinnista kiinnostuneille. Koulutus antaa myös oivan lisän jo tämän alan ammatteihin eli esimerkiksi hierojan tai hyvinvointiohjaajan tueksi ymmärtämään ihmisen kokonaisvaltaista terveyttä. Monet psykoterapeutit ovat saaneet Shindosta avun itsehoitoon, eli keventämään omaa työkuormaansa, mutta myös niin että he osaavat auttaa asiakkaiden hyvinvointia paremmin eteenpäin. Monet Shindo-ohjaajat ovat koulutuksen jälkeen innostuneina vaihtamassa alaa kokonaan. Aiempaa kokemusta Shindosta ei tarvita, mutta kiinnostusta ja kärsivällisyyttä kuuntelemaan omaa kehoa. Shindoa voi ohjata ja soveltaa kasvatus-, sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla. Se sopii monipuolisesti erilaisille ryhmille; ikäihmisten ohjaamiseen, lasten ja nuorten oppimisen tukemiseen, työyhteisöille, rentouttavaan TYHY-toimintaan ja terveyden tueksi. Shindo-ohjaaja voi toimia monella tavalla hyvinvoinnin edistämiseksi.
Ohjaajana voit ohjata erilaisia ryhmiä, workshopeja sekä antaa yksityistunteja ja pitää peruskursseja. Tyyli on aika vapaa, tärkeintä on että pysyt Shindo-menetelmässä ja että et esimerkiksi sekoita Shindoa ja joogaa yhteen.

Kurssin sisältö

Ohjaajakoulutuksessa opetellaan perusvenytykset; niiden tukiotteet ja variaatiot sekä tehdään omaan käyttöön tarkoitettuja hoitoharjoituksia. Koulutuksen aikana opitaan keskilinjaharjoituksia, löydetään eri variaatioita venytyksille ja omalle keholle sopivimmat tavat venytellä. Shindo-menetelmä on mielen ja kehon vuoropuhelun opettelua ja sen ymmärtämistä. Sen keskeisinä tavoitteina on yhdistää ihmisen ki eli elämänvoima, mieli ja keho toimimaan yhtenä kokonaisuutena.

Koulutuksen aikana rentouden kokemus syvenee. Opit miten välität saman tunteen eteenpäin ryhmissä tai omassa lähipiirissäsi ja saat näin upean lisän omaan elämääsi.

Paikka

 

Kesto

112 h (4 op) 10 lähipäivää + 65 h itsenäistä työskentelyä + 1 näyttökoepäivä

Aloitus 13.9.2019 ja yksi koulutuspäivä perjantaisin / kuukausi. Mahdollisuus myös toiseen koulutuspäivään kuukaudessa.

Kurssimaksu

Koulutuksen hinta on 1100€ + alv. 24%, näyttökoe 124€ sekä todistusmaksu 250€.

Kurssipäivien hintaan sisältyy kahvit/teet + pientä purtavaa ja opetusmateriaalit.

Kouluttajat

Maria Hammarberg (Shindo-hoitaja ja -kouluttaja)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

ilopisama@gmail.com
p. 040 413 8024