Asiakaspalaute

Ilahdun palautteista kovasti. Jos haluat omasi näkyviin, laita palautteesi ilopisama@gmail.com

Maria on shindo-ohjaajana innostava, lempeä ja ohjattaviensa yksilölliset erot ja tarpeet hienosti huomioiva. Hän on onnistunut kannustavalla tyylillään saamaan minut ymmärtämään haasteeni ja löytämään shindon avulla tien kehoni avautumiseen. Voin lämpimästi suositella Marian shindo-tunteja kaikille!
-Anne

Marian shindohoito on itselleni kokonaisvaltaista läsnäoloa. Hoidon aikana kehoni ja mieleni yhdistyvät ja tätä kokemusta seuraa syvä rentoutuminen ja energian vapaa virtaaminen kehossani. Vaikka hoidon aikana ei varsinaisesti hierota vaan kosketus on lempeää ja enemmänkin venyttävää, lihakseni rentoutuvat ja pehmenevät Marian hoidon aikana tavallista hierontaa tehokkaammin. Samalla mieleni saa hoivaa. Hoidon jälkeen olo on maatunut, energinen, rentoutunut, taivaallinen. Kaikkinensa ihan mieletön kokemus. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, olet stressaantunut tai et.
-Salla-Maarit

Kokeilin Marian oppilas akupunktiohoitoa hänen ollessaan vieraana veljeni luona Floridassa. Olemme mieheni kanssa yrittäneet saada lasta jo kolmen vuoden ajan ilman tulosta. Yllätyimme erittäin iloisesti kun kuukauden päästä olinkin jo raskaana.
Kiitos paljon,
Mia S