Kuka olen?

Olen Maria Hammarberg, liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja, terveydenedistäjä (AMK), Shindo-ohjaaja, -hoitaja ja -kouluttaja sekä koulutettu hieroja. Opiskelen parasta aikaa akupunktiota.

Työ, stressi ja eri elämäntilanteet vievät helposti mennessään ja itsestä huolehtiminen unohtuu. Kipupisteet, jännitykset ja jäykkyydet alkavat tulla tutuksi. Ne taas aiheuttavat oravanpyörämäisesti lisää ongelmia terveyteen.

Huonoa omaatuntoa tästä ei kannata potea. Kovin on tuttu tunne hyvinvoinnin ammattilaisellekin. Löysin Shindon 12 vuotta siihen ja rakastuin tähän menetelmään. Yksinkertainen ja niin heti käsinkosketeltava.  Näin jälkikäteen ajatellen Shindon avulla löysin yhteyden kehooni ja oikeastaan itseenikin.

Hyvinvoinnin kannalta tärkeintä on välillä pysähtyä ja tiedostaa missä ollaan menossa. Pienet konkreettiset askeleet ovat kaikista tärkeimpiä. Vaikkapa kävely metsässä, kunnon unet, hieronta, hyvä ruoka, Shindo-hoito… Kuuntele itseäsi – kehosi kertoo kyllä, mitä juuri nyt tarvitaan.